Reservdelar / beg. bildelar

Det är enkelt för er och för oss om båda parter är införstådda med dessa köperegler som underlättar fortsatt handel

Köp av reservdelar sker på plats i vår lokal. Kontant eller kortbetalning. eller om så skickar vi mot porto eller på bussgods och då gäller förskottsbetalning eller postförskott. Ej avhämtade delar som kommer tillbaka till oss kommer att faktureras med kostnader som uppkommit för oss med minbelopp 200kr + moms.

Förskottsbetalning sker till vårt bankgiro 5257-6501 eller via postförskottet då vi kan se betalningen sänder vi delarna och ni får en bekräftelse vi mail eller telefonsamtal.
Priser är inkl. moms.


Vid fakturering gäller fakturametoden betalning inom 30 dagar om inget annat anges på fakturan. Obetalda fakturor länmas vidare till KF för indrivning. Vi tar kreditupplysning på alla som vi fakturerar.

Garanti på reservdelar vi håller en funktionsgaranti på samtlga reservdelar därför är alla bildelar vi säljer märkta, vi står inte för kostnader som uppkommer om ni lämnar bilen till verkstad för ev. byte av delar, vi ersätter inte heller er för arbete med bildelar ex. lack osv. som kommer från oss. Vi står inte helle för frakter om delen skulle vara fel eller av någon annan anledning inte passa på er bil. Vid vissa prisnivåer gäller inga garantier (ex. prutat pris fråga vad som gäller) Beställda och/eller betalda delar som ej avhämtas tillfaller oss efter 14 dagar.

Återlämning Öppet köp gäller 10 dagar på alla delar från oss för utom elektronik där återlämning ej är möjlig efter köp. Elektronik är känsligt och kan lätt gå isönder även när man testar delarna, därför tar vi inte tillbaka elektroniska bildelar som exempel databoxar, reläer och ABS-boxar mm

.Vi tackar kunder för att ni är införstådda med detta.

Leta efter delar i vår sökmotor Söka reservdelarna här >> .


Liljasbildemontering.se 2005 Privacy Policy Terms Of Use frågor till Liljasbildemontering

Uppdaterad 14 april, 2014 7:05